ثبت اختراع بین المللی
نهاد پتنت ایران وظیفه دارد از ثبت اختراع در نهادهای ثبت اختراع بین المللی پشتیبانی کند.
برای وارد کردن محصولات دانش بنیان به بازارهای داخل و خارج یکی از مسائل الزامی وجود اطمینان بر ای مالکان فناوری می باشد که حقوق مالکیت ذهنی و پابرجا بودن حق مالکیت آنها و شرکت است. بنابراین جهت ثبت رسمی اختراعات و ماحصل و تایید مالکیت افراد بر اختراعات و ابداعاتشان نهادهای مالکیت فکری و نهاد ثبت اختراع در تمامی کشورها تشکیل شده است. بی توجهی به مقررات مالکیت فکری در بازار جهانی موجب برملا شدن دستاورد یا مورد توجه قرار گرفتن افراد یا شرکتهای رقیب که محصولات آنها مشابه است می شود.
نهاد پتنت ایران وظیفه دارد از ثبت اختراع در نهادهای ثبت اختراع بین المللی پشتیبانی کند.
PCT بصورت قراردادی برای ثبت اختراع بين المللی می باشد كه جهت ارائه اظهارنامه بین المللی سامانه ای را برای درتولست کنندگان در نظر گرفته تا برطبق یک اظهارنامه بین المللی یکسان گواهی ثبت اختراع خود را در کشورهای دیگر دریافت کنند.
PCT باعث شده است پشتیبانی از اختراعات در کشورهای گوناگون زودتر به نتیجه برسد و مسیر را برای:۱) کاربران این سامانه و ۲) نهادهای کشوری ثبت اختراع،کاربردی و از لحاظ مالی به صرفه خواهد کرد.
درست است كه PCT راه را اسان تر و کوتاه تر میکند ولی نهادهای ملی ثبت اختراع کشورهایی که عضو هستند و یا نهادهای منطقه ای ثبت اختراع درباره ی ارائه گواهی ثبت اختراع تصمیم خواهند گرفت.
در کل برای طی کردن مراحل PCT : باید به ترتیب ذیل عمل کرد :
الف) ارائه دادن اظهارنامه کشوری اختراع
اظهارنامه کشوری به نهادهای ملي اختراع كشورهاي عضو معاهده ارائه شود يا اظهارنامه منطقه اي نهادهای منطقه اي که عضو هستند ارائه شود.
پس از تنظیم اظهارنامه اختراع به طور معمول به اداره کشوری یا منطقه ای ثبت اختراع باید ارائه شود که به آن اظهارنامه ملي و يا منطقه گفتا می شود و غالبا موارد ذیل را در بر دارد :
ب) فاز بين المللي
از امتیازات ثبت کردن اختراع ،برملا نشدن نتیجه هایی که بواسطه بررسی های شرکت های دانش بنیان و یا پایان نامه های دانشجویی که بصورت مقاله ارائه می شود واجرایی کردن مطالعات محققان و سرآمدهای علمی و صنعتی می باشد. .
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
نهاد پتنت ایران وظیفه دارد از ثبت اختراع در نهادهای ثبت اختراع بین المللی پشتیبانی کند.
حقوق مالکیت معنوی که با اسم حقوق مالکیت فکری نیز شناخته می شود ، در برگیرنده حقوق مربوط به آفرینش ها و خلاقیت های فکری و ذهنی انسان در حوزه های گوناگونی بکار می رود که در این مقاله به توضیحات بیشتر پرداخته شده است
فردی که ایده را ارائه می دهد ایده پرداز نام دارد.ایده پردازی، همان خلاقیت است که در اثر تفکر بوجود می آید.
زمانی که چند کالا و یا مواد اولیه را در کنار هم قرار دهید و یک محصول جدید بوجود آورید ، ولی در برخی از فرآیندهای ممکن تولید به صورت معکوس انجام می شود
به آنچه که از ایده و نوآوری های ذهنی مخترع به شکل فرآورده یا فرایند صنعتی نوینی تحقق و واقعیت پیدا می کند، اختراع گفته می شود
جهت پشتیبانی از اختراع گواهی نامه اختراع از جانب اداره مالكيت صنعتي صادر می شود و صاحب آن از امتیاز انحصار اختراع بهره مند خواهد شد.
اختراع در واقع یک محصول یا تفکر نو و منحصر بفرد می باشد که برای نخستین بار و به منظور حل نقص و مشکلاتی در یک موضوع خاص بوجود می آید.
یکی از روش های معافیت از سربازی ثبت اختراع می باشد. با انجام مذاکرات و نشستهایی که با بنیاد ملی نخبگان صورت گرفت و قوانین وضع شده، افرادی که اختراعی را به ثبت رسانده اند
چنانچه اختراعي در صنعت خلاقانه و بدیع باشد این خاصیت را دارد که به ثبت برسد. بدین معنی که آن طرح خلاقانه قبلا در کار یا صنعتی موجود نبوده باشد و کار استادانه نوینی به حساب آید. به آن گواهی ثبت اختراع تعلق می گیرد
بهترین کار و استفاده از حفاظت ها و حمایت های قانونی باید طرح صنعتی را در اداره مالکیت صنعتی معنوی به ثبت رساند
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد